Campanya “Universitat Som Refugi” d’ACNUR

2022
Fem front a la desinformació i les fake news sobre les persones refugiades.

Vídeo participatiu “Reflexions sobre el malbaratament dels aliments”

2022
Vídeo resultat d’un taller d’audiovisual participatiu amb un grup de joves migrants no acompanyats del centre d’acollida Bassam, al barri de Sant Andreu de Barcelona

Cicle de Cinema i Drets Humans per a instituts

2016-2021
Des del 2016 organitzem el Cicle de Cinema i Drets Humans per a alumnat de diversos centres d'educació secundària de Barcelona.

Cicle temàtic “El Marroc, el Sàhara i Guinea Equatorial. Reflexions postcolonials”

2021
Amb set biblioteques de Barcelona reflexionem sobre el Marroc, Guinea Equatorial i el Sàhara, tres territoris africans colonitzats per Espanya.

Documental “Trencant barreres”

2020-2021
Documental que recull 4 anys d'un projecte on el teatre ha estat l'eina d'unió, amistat i aprenentatge d'un grup de joves i un grup de dones grans del barri de Verdum de Barcelona

Contes amb valors per a infants

2018-2022
Amb el projecte "El planeta dels contes" hem realitzat una vintena de vídeos per a les principals companyies de teatre familiar català.

Vídeo sobre el dret a migrar per a CEDHA

2020
Des del 2007, l'entitat Cehda treballa per donar suport a les persones ghaneses que arriben a Catalunya. Col·laborem amb l'entitat en la seva campanya de sensibilització.

Taller de vídeo participatiu a Sant Joan Despí

2013
Curt documental realitzat de nois i noies de l’Esplai El Tricicle de Sant Joan Despí.

Documental “Quan vaig arribar”

2011
Dues històries de vida que mostren les similituds i les diferències entre els nouvinguts dels 60 i la immigració actual a Barcelona.