Curtmetratges per aprendre del nord de Ghana

2021-2022
Hem produït cinc curtmetratges on persones del nord de Ghana ens parlen de la seva relació amb els arbres i les plantes del seu voltant.

Vídeo participatiu “Reflexions sobre el malbaratament dels aliments”

2022
Vídeo resultat d’un taller d’audiovisual participatiu amb un grup de joves migrants no acompanyats del centre d’acollida Bassam, al barri de Sant Andreu de Barcelona

Sensibilització sobre la situació de la dona a República Democràtica del Congo

2019-2020
Campanya de sensibilització i d'incidència per posar en valor l'activisme feminista a la República Democràtica del Congo

Documental “Zero etiquetes”

2021
Documental sobre l'experiència durant un curs escolar fent teatre social d'un grup de joves amb diversitat funcional de l'IFE Rambla Prim.

Contes amb valors per a infants

2018-2022
Amb el projecte "El planeta dels contes" hem realitzat una vintena de vídeos per a les principals companyies de teatre familiar català.

Taller de vídeo participatiu a l’Hospital Germans Trias i Pujol

2016
“Tiretades, salut de colors” és el documental participatiu que han creat de manera col·laborativa un grup d'alumnes i exalumnes de l’Aula Hospitalària de Can Ruti.

Campanya de sensibilització sobre el càncer de pulmó

2014
Vídeo per una campanya de micromecenatge perquè joves investigadores puguin treballar sobre el càncer de pulmó.

Documental “Veus d’infants en temps de crisi”

2014
Diversos nens i nenes del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet ens donen el seu testimoni sobre la situació actual dels drets de la infància a Catalunya.